Bedrijf­suitjes

Een Belhamel is een oud Nederlands woord voor een ondeugende jongen. Veelal slaat dit op de jeugd, maar ook in het bedrijfsleven ben je wel eens op zoek naar spanning!

In 2022 hebben wij een aparte zaal gecreëerd voor groepen vanaf 20 personen, genaamd de Saloon. Een ideale locatie voor het houden van vergaderingen, teambuildingsuitjes, etentjes enzovoort tot wel 80 personen.

Deze zaal kan je per dagdeel of voor de hele dag afhuren eventueel uitgebreid met eten, drinken en activiteiten.

Zo kunt u een keuze maken uit o.a. een bourgondische broodmaaltijd, BBQ, sate-buffet of Mexicaans buffet.

Ook bieden wij verschillende team building activiteiten aan zoals bowlen, klimmen in ons indoor klimbos, lasergamen, paintballen, vlot bouwen, bamboetoren bouwen en nog van alles meer.

Heeft u interesse, dan nodigen wij u van harte uit voor een kopje koffie, een rondleiding en het doornemen van uw wensen. Wij kunnen dan heel gericht de dag en een offerte voor u samenstellen

Wat bijvoorbeeld een mooi dagprogramma kan zijn is: 

  • 09:00 ontvangst met koffie en croissants
  • 10:00-12:00 vergaderen/introductie
  • 12:00 Brabantse lunch
  • 13:00 teambuilding activiteit: De Griendspelen
  • 15:00 break met frisdrank en bittergarnituur
  • 16:00 afsluiting teambuilding
  • 16:30 einde

Dit programma bieden wij al aan voor €54,95 per persoon (minimum 20 personen).

Uiteraard is dit een voorbeeld en kunnen wij ook heel goed maatwerk leveren. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Tip: Onze locatie is ook zeer geschikt voor het geven van feesten en borrels tijdens de feestdagen! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Reserveer direct!

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Cheerful bearded man laughing near multiethnic wom 2023 11 27 05 10 37 utc
Saloon 2