MicrosoftTeams image (10)
FAQ

Hieronder vind je het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

'Kan ik het aantal kinderen in mijn kinderfeestje nog wijzigen na de boeking?'

Wijzigingen kunnen tot 24 uur van te voren worden doorgegeven per mail of telefonisch. Binnen 24 uur is dit helaas niet meer mogelijk.

'Ik heb een kinderfeestje met eten geboekt, hoelaat kan ik eten?'

Op het moment dat je bij ons binnenkomt krijg je van ons een briefje waarop je kan invullen wat de kinderen willen eten en hoelaat je dit geserveerd wil hebben. Dit kan variëren van zo snel mogelijk tot een half uur voor sluitingstijd. Je hoeft dit dus niet van te voren doorgegeven.

'Mijn kind heeft bepaalde dieetwensen, kunnen jullie hier rekening mee houden?'

Dit kan zeker! Wij hebben bijvoorbeeld Halal, glutenvrije en vegetarische opties. Op de dag zelf kun je jouw wensen doorgeven en dan houden wij hier rekening mee. Eigen eten en drinken is in principe niet toegestaan, maar in bijzondere gevallen kan er een uitzondering worden gemaakt. In dit geval kan je jouw dieetwensen aangeven bij het reserveren.

'Mag ik mijn eigen eten en drinken meenemen?'

Eigen eten en drinken is niet toegestaan bij De Belhamel. In speciale gevallen, zoals bij een schoolreisje of kinderfeestje kan er een uitzondering worden gemaakt in overleg. In dit geval wordt er een toeslag gerekend per persoon. 

'Wat moeten de kinderen aan?'

Als je een activiteit geboekt hebt, zorg er dan voor dat de kinderen lange kleding en dichte schoenen/laarzen bij zich hebben. In het speelparadijs is spelen op sokken verplicht, dus houd hier ook rekening mee. Ben je je sokken vergeten? Geen paniek! Sokken kunnen bij binnenkomst worden aageschaft.

'Vanaf hoeveel personen kan De Saloon geboekt worden?'

Vanwege de grootte van de zaal verhuren wij deze vanaf minimaal 20 volwassenen. Voor kleinere groepen kan er gekeken worden naar een andere passende oplossing, zoals bijvoorbeeld het terras of een apart gedeelte binnen.

'De Belhamel sluit om 18:00, maar wij zouden graag langer blijven. Is dit mogelijk?'

Onze reguliere sluitingstijd is 18:00, maar in overleg blijven wij voor familie- en bedrijfsfeesten langer open. Ook voor schoolreisjes kunt u buiten de openingsdagen om reserveren. U kunt dit aangeven bij de aanvraag.

Ik wil graag het klimpark/lasergamen boeken voor 2024, waarom kan dit niet?

Vanaf 1 januari gaan wij het concept voor het klimpark en lasergame veranderen, om verwarring te voorkomen kan deze daarom nog niet online geboekt worden. Neem contact met ons op via 0168-481341 dan zal een medewerker je boeking handmatig verwerken!

'Vanaf welke leeftijd mag er geklommen worden in het Indoor Klimpark?' 

Je mag klimmen vanaf een leeftijd van 8 jaar en een minimale lengte van 1.35 meter. Wij hanteren deze leeftijd vanwege de angstfactor van het parcour en de lengte is vereist voor de hoogte van de kabels waar de kinderen zich aan vast moeten maken.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of het vragenformulier hiernaast invullen. Wij proberen zo snel mogelijk je vraag te beantwoorden!

Stel een vraag