Binnenspeeltuin

Klimmen, klauteren, glijden en bouwen: Kom spelen in de leukste speeltuin in Lage Zwaluwe!

Op zoek naar een speeltuin in de buurt van Dordrecht of Breda? Wij hebben een supergaaf indoor speelparadijs met een klimtoren van wel 3 verdiepingen hoog! Dé ideale activiteit om te doen met kinderen bij slecht weer: Je kan van de glijbaan, in de ballenbak of klimmen naar het hoogste punt!

Let op als je de bel hoort luiden, dan is het weer tijd voor een rondje in de kermis draaimolen! Kies jouw favoriete bootje, hou je goed vast en samen met de andere kinderen roep je: 'Harder, harder!'

Klaar met de draaimolen? Er zijn in de binnenspeeltuin verschillende spellen zoals airhockey en hamertje tik. Daarnaast hebben we in de overdekte speeltuin ook sinds kort nieuwe trampolines: Een gedeelte voor de peuters én een gedeelte voor de grotere kinderen!

De kinderen raken niet uitgespeeld, maar voor de volwassenen zorgen we natuurlijk ook goed: U kunt in de binnenspeeltuin lekker wat eten en drinken bestellen en we bedienen u graag aan tafel. Wij hebben veel zorg besteed aan onze horeca, zodat ook mama en papa een leuke dag hebben en kunnen genieten van een heerlijk hapje en drankje!

Acties

  • 10-rittenkaart: 10 keer spelen voor maar €63,-! Maar dat is niet alles: Bij het inleveren van een volle kaart krijgt u nog eens €5,- korting op een nieuwe kaart!
  • HERFST10: Met de code HERFST 10 krijgt u 10% korting tot en met 22 oktober 2023.

Reserveer direct!

Prijzen binnenspeeltuin

<1 jaar: gratis
1-3 jaar: €5,50
4-17 jaar: €9,00
Volwassenen: €3,00 

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

DSC00668

Reserveren?

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.