Binnenspeeltuin

Klimmen, klauteren, glijden en bouwen: Kom spelen in de leukste speeltuin in Lage Zwaluwe!

Welkom bij De Belhamel - De Perfecte Indoor Speelplek voor Gezinnen!

Ontsnap aan de regenachtige dagen en trakteer je gezin op een dag vol plezier en avontuur bij De Belhamel. Wij zijn dé indoor speelplek voor kinderen van alle leeftijden, waar plezier en veiligheid hand in hand gaan. Ontdek waarom wij het favoriete recreatiecentrum zijn voor gezinnen in omgeving Breda en Dordrecht.

Waarom De Belhamel?

  1. Indoor Speeltuin voor kinderen van alle leeftijden:

    • Bij De Belhamel staat het plezier van kinderen centraal. Onze overdekte speelplaats biedt een uitgebreid scala aan activiteiten en speeltoestellen die speciaal zijn ontworpen voor de jongste avonturiers. Wist jij al dat wij een speciale peuterzone hebben voor de allerkleinste? Laat de kids klimmen, glijden en springen terwijl ze zich uitleven in een veilige en stimulerende omgeving.
  2. Overdekte Speelplaats voor Gezinnen:

    • Wij begrijpen dat quality time met het gezin belangrijk is. Onze overdekte speelplaats is dé bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en gezellige omgeving, ongeacht het weer buiten. Of het nu regent of straalt, bij De Belhamel wacht altijd een warm welkom.

  3. Kindvriendelijk Recreatiecentrum:

    • Als kindvriendelijk recreatiecentrum bieden wij meer dan alleen een speelparadijs. Onze faciliteiten zijn ontworpen met het oog op veelzijdigheid en gemak. Geniet van het Indoor Speeltuin en maak ondertussen uitstapjes naar de bowlingbaan, het klimpark, de paintball- en lasergame arena en nog veel meer: Alles op 1 locatie!

Plan Je Bezoek aan De Belhamel - Waar Gezinsavonturen Beginnen!

Bereid je voor op een dag vol lachen, spelen en ontdekken bij De Belhamel. Bekijk onze prijzen en openingstijden en plan je bezoek aan het meest kindvriendelijke recreatiecentrum in omgeving Dordrecht en Breda. Ontdek waarom wij de ideale indoor speelplek zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar quality time en avontuur!

Wacht niet langer - jouw gezinsavontuur begint hier bij De Belhamel!

Reserveer direct!

Prijzen binnenspeeltuin

<1 jaar: Gratis
1-3 jaar: €5,95
4-13 jaar: €9,50
Volwassenen: Gratis (t/m 4 begeleiders per kind, daarna €4,95 pp) 

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

indoor speeltuin

Reserveren?

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.