Indoor klimpark
RESERVEREN VERPLICHT!

Voor de kinderen vanaf 8 jaar (min. lengte 1.35m)  hebben we een heel gaaf Indoor Klimpark van wel 140 meter met 21 klimhindernissen. Het bestaat uit 2 verdiepingen tot wel  7 meter hoogte.

Welkom bij De Belhamel - Het Ultieme Klimavontuur in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een opwindende en avontuurlijke dag vol adrenaline? Ontdek dan De Belhamel, het meest spannende klimavontuur in omgeving Dordrecht en Breda. Ons klimpark biedt een parcour voor verschillende leeftijdsgroepen (vanaf 8 jaar) en vaardigheidsniveaus, waardoor het de perfecte bestemming is voor gezinnen, vriendengroepen en andere avontuurlijke zielen.

Waarom De Belhamel?

Bij De Belhamel draait alles om het avontuurlijke en onvergetelijke. Ons indoor parcour zorgt voor een onvergetelijk klimacontuur - in de zomer én in de winter! Maar dat is niet alles - hier zijn drie redenen waarom het Indoor Klimpark de ultieme keuze is voor jouw klimervaring:

  1. Klimparcours op maat: Onze diverse klimparcours biedt uitdagingen voor alle niveaus. Of je nu een beginnende klimmer bent of een doorgewinterde avonturier, bij ons vind je de perfecte route voor een onvergetelijke klimervaring.

  2. Veiligheid boven alles: Bij De Belhamel staat veiligheid op de eerste plaats. Onze hoogwaardige uitrusting en ervaren instructeurs zorgen ervoor dat je kunt genieten van een avontuurlijke dag met gemoedsrust, wetende dat je in goede handen bent.

  3. Klimmen voor iedereen: Ons klimpark is geschikt voor verschillende leeftijden, vanaf 8 jaar. Van spannende tokkelbanen tot uitdagende klimnetten, er is voor ieder wat wils. Breng het hele gezin mee voor een dag vol lachen, uitdaging en onvergetelijke momenten.

Ontdek het Indoor Klimpark - Jouw Avontuur Wacht Op Jou!

Klaar om de hoogten te verkennen en een dag vol avontuur te beleven? Plan je bezoek aan De Belhamel en ontdek waarom wij de nummer één keuze zijn voor klimliefhebbers in omgeving Dordrecht en Breda. Reserveer direct en bereid je voor op een dag vol adrenaline, lachen en onvergetelijke herinneringen.

Wacht niet langer - jouw klimavontuur begint hier bij De Belhamel!

Huisregels

  • Vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.35m mag je klimmen. 
  • Trek een lange broek aan met dichte schoenen voor je eigen veiligheid. Let op: De hal is niet verwarmd, dus kleed je warm aan (met name de toeschouwers!)
  • Helaas kunnen we geen uitzonderingen maken op deze regels. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen, de hoogte van de kabels en de angstfactor. Wordt er niet voldaan aan deze regels dan mag er niet geklommen worden.

Reserveer direct!

Prijs:  €14,95 per persoon (90 minuten exclusief uitleg) 

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Caucasian boy climbing in adventure park passing o 2023 11 27 04 50 33 utc

Deelnemers krijgen als eerste een instructievideo te zien, waarin wordt uitgelegd hoe men een harnas aan moet trekken en hoe men veilig moet klimmen. Daarna gaan de deelnemers eerst oefenen op de begane grond en als dat goed gaat, mogen ze het parcours in.

Er is altijd een instructeur aanwezig om de deelnemers te begeleiden.

Reserveren?

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.