Lasergame

Maak je klaar om de koning van het lasergamen te worden!

Ervaar de spanning van het lasergamen terwijl je de lasers van de tegenstanders ontwijkt en achter de obstakels in het veld duikt. Onze outdoor lasergamevelden bieden een verschillend aanbod aan terreinen, waaronder loopgraven en struiken om jezelf te verstoppen. Dit creëert een uniek en uitdagend speelveld voor alle leeftijden. Voor de liefhebbers bieden we ook indoor lasergamen aan in onze speciaal ontworpen arena*.

De mogelijkheid om met 6 tot 14 personen te spelen maakt het lasergamen geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit, een vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit met vrienden, met onze uitrusting en unieke velden beleef je gegarandeerd plezier.

Klaar om de strijd aan te gaan? De Belhamel heeft het perfecte aanbod voor jou. Kies uit de verschillende spannende lasergamespellen en bereid je voor op een uur vol actie. Geniet van een unieke ervaring vol strategie, teamwerk en adrenaline-pompende actie - ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Allemaal voor de prijs van € 10,95 per persoon!

*Indoor Lasergamen is alleen beschikbaar in de periode van 1 november tot 1 april. Hierbuiten vindt het lasergamen plaats in de Outdoor Arena.

Reserveren Lasergame!

Deelnemers: 6-20 personen
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: €10,95 p.p.

Kom je met meer dan 14 personen of heb je speciale wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Man playing game in the arcade digital entertainme 2023 11 27 05 05 59 utc
Stage lights and vibrant colors 2023 11 27 05 10 25 utc

Reserveer direct!

Kom je met een grotere groep of heb je speciale wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.