Indoor klimpark

RESERVEREN VERPLICHT!

Voor de kinderen vanaf 6 jaar (min. lengte 1.20m)  hebben we een hele gave Indoor klimpark parcour van wel 140 meter met 21 klimhindernissen. Het bestaat uit 2 verdiepingen tot wel  7 meter hoogte.

Hoe gaaf is het we in deze tijd toch nog lekker kunnen klimmen! De moeilijkheid is groen/blauw (te vergelijken met een skipiste). 

  • Minimale leeftijd is 6 jaar met een minimale lengte van 1.20m.
  • Kinderen tussen de 6 en 8 jaar moeten altijd begeleid worden door een meeklimmende en meebetalende ouder/begeleider.
  • Vanaf 8 jaar en een minimale lengte van 1.35m mag je zelfstandig klimmen.
  • Trek een lange broek aan met dichte schoenen voor je eigen veiligheid.
  • Helaas kunnen we geen uitzonderingen maken op deze regels. Dit in verband met de veiligheid van de kinderen, de hoogte van de kabels en de angstfactor. Wordt er niet voldaan aan deze regels dan mag er niet geklommen worden.

Reserveer direct!

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Deelnemers krijgen als eerste een instructievideo te zien, waarin wordt uitgelegd hoe men een harnas aan moet trekken en hoe men veilig moet klimmen. Daarna gaan de deelnemers eerst oefenen op de begane grond en als dat goed gaat, mogen ze het parcours in.

Er is altijd een instructeur aanwezig om de deelnemers te begeleiden.

Prijzen

Indoor klimpark los € 7.95 per persoon per uur.
Minimaal 2 personen.
Alleen via reservering i.v.m. instructeur

Reserveren

Reserveren?

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.