Buitenspeeltuin

Heerlijk buitenspelen in de verschillende zand-bakken, op de airtrampoline, op het parcour met de elektrische karretjes of aan de kabelbaan en uiteraard nog veel meer.

Welkom bij de leukste buitenspeeltuin van brabant! Wij hebben voor ieder wat wils: Ben jij een echte avonturier? Kies dan voor een ritje aan de kabelbaan of een rondje varen op onze vaarvijver! 

Ook voor de kleintjes is het feest bij De Belhamel, want ze kunnen een rondje rijden op onze mini-racebaan of een gat in de lucht springen op onze airtramponline! 

Daarnaast hebben wij ook nog verschillende zandbakken, hier kunnen de kinderen hun creativiteit kwijt door eindeloos te bouwen, slopen of graven en een zand- en waterbaan met pomp waar ze ook op de heetste zomerdagen kunnen afkoelen.

Vanaf heden bieden wij de buitenspeeltuin gratis aan, ideaal als ouders na een lange dag nog een half uurtje willen ontspannen onder genot van een drankje terwijl de kinderen heerlijk buiten uitrazen. De volwassenen kunnen plaatsnemen op ons zonnige terras.

Voor het terras en de buitenspeeltuin hoeft niet gereserveerd te worden.

Reserveer direct!

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

DSC01098 (1)

Reserveren?

Kom je met een grote groep, of heb je speciale wensen? Reserveer dan direct of neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.