E-Chopper

E-Chopper rijden via E-Chopper Fun uit Kaatsheuvel

Je kunt bij de Belhamel de E-Choppers van E-Chopper Fun huren. Vanaf ons opstappunt in Lage Zwaluwe kun je verschillende routes langs De Biesbosch rijden. Je cruiset zo de prachtige natuur in!

Rijden met een E-Chopper is de leukste manier om dit mooie gebied te ontdekken. Lekker de wind door de haren, geruisloos in het zonnetje cruisen. Zo ontdek je omgeving van de Biesbosch intens en rustig. Er zijn diverse prachtige routes mogelijk vanuit dit opstappunt. Bij aankomst ontvang je uitleg over de werking van je Spyder Wheelz E-Chopper en krijg je de sleutel.

Daarnaast ben je van harte welkom om vooraf of na jouw ritje bij ons te komen lunchen of wat te drinken. Wij hebben een heerlijk terras waar je plaats kunt nemen. Lunch je liever onderweg in de prachtige natuur van de Biesbosch? Wij bieden ook de optie aan om bij ons een lunchpakket voor onderweg aan te schaffen. Deze lunch bestaat uit een zacht broodje kaas, een pistolet ham (alternatief als je vegetarisch of halal wilt eten), een stuk fruit, een reep chocolade en een flesje water. Dit bieden wij jouw aan voor €10.95 per persoon. Je krijgt deze lunch mee in een rugtas, welke na de rit weer in kunt leveren.

Wil je graag een lunchpakket voor onderweg meenemen? Laat dit dan uiterlijk 24 uur voor aanvang aan ons weten.

Reserveer direct!

De E-chopper moeten gereserveerd worden via e-chopperfun.nl

Wilt u bij de Belhamel opstappen, kies dan als opstappunt: de Biesbosch.

 DSC5858
 DSC5910

Reserveer direct!

Kom je met een grotere groep of heb je speciale wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.