Outdoor Paintball

Verzamel je vrienden, familie of collega's en ga met ons mee op een onvergetelijk paintballavontuur!

Let op: Het buitenseizoen sluit 22 oktober 2023. De buitenactiviteiten zijn weer te boeken vanaf de voorjaarsvakantie 2024. 

Laat je innerlijke cowboy los met Outdoor Paintball! De adrenaline pompt door je lichaam terwijl je door onze twee unieke velden rent: het tactische loopgravenveld of een veld vol obstakels, compleet met schuilplekken.

Iedereen die op zoek is naar een spannende ervaring in de buitenlucht, kan terecht bij de Belhamel. Onze paintballvelden bieden een groot aanbod aan terreinen, waaronder loopgraven en struiken. Dit creëert een uniek en uitdagend speelveld voor alle leeftijden.

De mogelijkheid om met 6 tot 16 personen te spelen maakt het paintballen geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een teambuildingactiviteit, een vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit met vrienden, met onze uitrusting en unieke velden beleef je gegarandeerd plezier.

Klaar voor de ultieme paintball ervaring? De Belhamel heeft het perfecte aanbod voor jou. Kies uit de verschillende spannende paintballspellen en bereid je voor op een uur vol actie met 150 kogels per persoon. Geniet van een unieke outdoor paintball ervaring vol strategie, teamwerk en adrenaline-pompende actie - ongeacht je leeftijd of vaardigheidsniveau. Allemaal voor de prijs van € 14,95 per persoon!

Reserveren Outdoor Paintball!

Deelnemers: 6-16 Personen
Tijdsduur: 1 uur
Prijs: €14,95 p.p.
Adviesleeftijd: 10 jaar

Kom je met meer dan 16 personen of heb je speciale wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

MicrosoftTeams image (29)
MicrosoftTeams image (28)

Reserveer direct!

Kom je met een grotere groep of heb je speciale wensen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.