Ons team

Onze visie bij De Belhamel is elke klant met een lach op zijn of haar gezicht de deur uit te krijgen. Dit krijgen we natuurlijk alleen voor elkaar met een fantastisch team!

MicrosoftTeams image

Klaas

Eigenaar

Klaas is de eigenaar van De Belhamel sinds maart 2020. Hij is van nature een rasechte ondernemer en voordat hij De Belhamel runde, is hij altijd werkzaam geweest in de horeca en hospitality branche. Klaas vindt gastvrijheid belangrijk en probeert dan ook altijd persoonlijk een praatje te maken met de klant tijdens hun bezoek!

IMG 2111

Davey

Activiteiten

Davey is een van onze nieuwe medewerkers en werkt nu twee maanden bij ons. Hij is onze Chef Activiteiten en is dus altijd te vinden in ons klimpark of lasergame-arena. Davey is 23 jaren jong en heeft de opleiding Leisure & Hospitality gedaan. Thuis is hij overdag Chef Mario-Kart en racet hij de sterren van de hemel, maar 's nachts droomt hij ervan om met de camper op uit te gaan en Noorwegen te verkennen.

Anne

Anne

Bediening

Anne is 17 jaar oud en is sinds augustus bij ons komen werken. Ze is naar Lage Zwaluwe verhuist en ze kon gelijk bij ons aan de slag! Ze gaat op dit moment naar de middelbare school, ze zit in op de dansacademie in Rotterdam. Haar favoriete stijlen zijn Urban en moderne dans, hierin danst ze de sterren van de hemel!

Sharina

Sharina

Bediening

Sharina werkt bij ons sinds januari 2023 in de bediening. Op school wil ze de kant van verzorging op, dit vindt ze het leukst. Ze woont bij ons in Lage Zwaluwe en hier is ze voornamelijk in de dansschool te vinden, hiphop is haar specialiteit! Sharina is een echte dierenvriend, thuis heeft ze 4 parkieten en een kat genaamd Mango.

Michelle mtt

Isa

Bediening

Isa is een van onze sterren in de bediening. Ze is 16 jaar oud en gaat op dit moment naar de middelbare school. Isa is een echte vintage queen en je kan haar dan ook vaak vinden in thriftshops. Ze houdt van lezen, fantasy boeken vindt ze het mooist! Isa doet veel aan hardlopen in haar vrije tijd, maar ook tijdens het werk kun je haar zien rennen en vliegen!

IMG 2273

Jennifer

Bediening & activiteiten

Jennifer is onze ster-instructeur voor de activiteiten. Paintball, klimpark, lasergamen.. Jennifer draait nergens haar hand voor om! Ze woont in Lage Zwaluwe met haar 5 kippen en konijn Snoezel, maar is vaker te vinden op school. Ze zit nu in 6 vwo en is druk bezig met het voorbereiden op haar eindexamens. Ze wil graag werktuigbouwkunde gaan studeren, wauw!

IMG 2268

Sanne

Marketing & Sales

Hoi! Mijn naam is Sanne. Ik ben 25 jaar en een trotse moeder van een zoontje van 1. Ik heb onlangs mijn HBO Bachelor afgerond en ik ben na mijn afstudeerstage bij De Belhamel blijven hangen! Ik doe met name de Marketing en Sales, maar tegenwoordig houd ik mij ook bezig met het plannen en organiseren van evenementen en feesten voor de Kleine Biesbosch. Voor een kopje koffie en een rondleiding kun je altijd bij mij terecht!

IMG 2277

Bart

Stagiare

Bart is een stagiare die sinds kort bij het team hoort. Hij volgt de opleiding Leisure & Hospitality in Dordrecht, waar hij ook woont. Hij is een echte muziek fan en is dus ook vaak te vinden op de eerste rij van de leukste concerten: Rock, Hardcore of Techno, Bart gaat overal los op! Het mooiste aan het werk vindt hij de draaimolen draaien, daar kan hij lekker gek doen met de kindjes en een praatje maken met de ouders.

Ontwerp zonder titel (1)

Jij!

Word jij onze nieuwe aanwinst?

Houd jij van hard werken en heb je een passie voor horeca of sport? Bekijk onze vacatures hier!