Ons team

Onze visie bij De Belhamel is elke klant met een lach op zijn of haar gezicht de deur uit te krijgen. Dit krijgen we natuurlijk alleen voor elkaar met een fantastisch team!

MicrosoftTeams image

Klaas

Eigenaar

Klaas is de eigenaar van De Belhamel sinds maart 2020. Hij is van nature een rasechte ondernemer en voordat hij De Belhamel runde, is hij altijd werkzaam geweest in de horeca en hospitality branche. Klaas vindt gastvrijheid belangrijk en probeert dan ook altijd persoonlijk een praatje te maken met de klant tijdens hun bezoek!

Suus

Suus

Eerste medewerker

Suus is onze eerste medewerker, ze werkt al sinds de overname bij ons en ze neemt allerlei soorten taken op zich. Van gastvrouw tot kliminstructrice, Suus kan het allemaal! Naast werk is Suus erg actief, dus ze is vaak in de wei te vinden bij haar paard Fame. Kom jij bij ons langs, dan is de kans groot dat Suus je welkom heet met een grote glimlach op haar gezicht. Met al je vragen kun je bij haar terecht!

Anne

Anne

Bediening

Anne is 17 jaar oud en is sinds augustus bij ons komen werken. Ze is naar Lage Zwaluwe verhuist en ze kon gelijk bij ons aan de slag! Ze gaat op dit moment naar de middelbare school, ze zit in op de dansacademie in Rotterdam. Haar favoriete stijlen zijn Urban en moderne dans, hierin danst ze de sterren van de hemel!

Sharina

Sharina

Bediening

Sharina werkt bij ons sinds januari 2023 in de bediening. Op school wil ze de kant van verzorging op, dit vindt ze het leukst. Ze woont bij ons in Lage Zwaluwe en hier is ze voornamelijk in de dansschool te vinden, hiphop is haar specialiteit! Sharina is een echte dierenvriend, thuis heeft ze 4 parkieten en een kat genaamd Mango.

Ontwerp zonder titel (1)

Jij!

Word jij onze nieuwe aanwinst?

Houd jij van hard werken en heb je een passie voor horeca of sport? Bekijk onze vacatures hier!